Rádi bychom se Vám připomínali reklamou na jiných webech, abyste na nás nezapomněli. Souhlasíte? Další informace
Ne SouhlasímTento článek je určený především osobám, kterým lékař sdělil, že mají zvýšenou hladinu cukru v krvi. Článek poskytuje odpovědi na celou řadu otázek...
Celý článekDiaChrom je stolní sladidlo české výroby určené jako náhrada cukru ke slazení nápojů nebo k přípravě pokrmů. Jeho největší předností je, že vedle...
Celý článekV posledních letech se prosazuje trend snižování příjmu jednoduchých cukrů v potravě a upřednostňuje se příjem sacharidů s nízkým glykemickým...
Celý článekAno, může! Je to díky jeho unikátnímu složení. DiaChrom kromě sladící složky obsahuje i speciální komplex označovaný také jako glukózotoleranční...
Celý článekNadváha a obezita je velkým zdravotním problémem a odborníky je považována za rizikový faktor při vzniku celé řady závažných onemocnění. I samotná...
Celý článekProč si můžeme dovolit tak odvážné tvrzení? Sladidlo DiaChrom obsahuje GTF faktor, který je výsledkem českého výzkumu. Účinnost GTF faktoru byla...
Celý článekMnoho lidí po diagnóze cukrovky přestane sladit. Bojí se totiž o své zdraví a raději pijí kávu a čaj bez cukru. To je možná "zdravé", ale řekněme...
Celý článekUniverzální použití pro kuchyňskou úpravu má stolní sladidlo DiaChrom sypký se sukralózou (červený). DiaChrom sypký (modrý) je sice chuťově...
Celý článekPoradíme vám, jak lze zavařovat i bez cukru. Nahraďte cukr sypkým nebo tabletovým sladidlem DiaChrom! Každý druh ovoce nebo zeleniny má své...
Celý článekPro své léčivé i chuťové vlastnosti se bylinky používaly od počátku civilizace. V mnoha případech až dnešní věda vysvětluje, jak a proč vlastně...
Celý článekCukrovka je charakterizována zvýšenou koncentrací glukózy v krvi. Stálou koncentraci glukózy v krvi udržují především hormony inzulín a glukagon....
Celý článekSlinivka břišní je nejčastěji spojována s produkcí trávicích enzymů. Produkuje však i velice důležitý hormon inzulín, který v těle ovlivňuje velké...
Celý článekPo objevení inzulínu a jeho zavedení do lékařské praxe se postupem času registrovaly případy, které jakoby vybočovaly z jakéhosi pomyslného...
Celý článekKovový chróm vyizoloval poprvé francouzský chemik L. N. Vanquelin v roce 1798 ze sibiřského minerálu krokoitu. Chróm patří do skupiny prvků V/a....
Celý článekTyto diety se týkají lidí, kteří z jakýchkoliv příčin trpí nadváhou a je pro ně žádoucí svoji hmotnost snížit. Problémy s nadváhou se objevují u...
Celý článekProjekt Hubnutí s Kerbetem Vám ukáže cestu, jak upravit svoji váhu a zlepšit si kondici. Nemusíte hladovět, trápit tělo ve fitcentru, stresovat se...
Celý článekPrvní, co nás napadne při hubnutí, je omezit cukr. S naším sladidlem DiaChrom se sladkého zříkat nemusíte. Používá se ke slazení nápojů, buchet,...
Celý článekSladidlo DiaChrom bylo otestováno Státním veterinárním ústavem Olomouc a bylo potvrzeno, že DiaChrom je bez lepku. Protokol o zkoušce ke stažení si...
Celý článekTermín sladidla se váže na látky používané jako potraviny a pomocné nebo přídatné látky. Zákon o potravinách přesně stanovuje druhy sladidel a...
Celý článekSukralóza je z chemického hlediska trichlorderivátem fruktosylgalaktosidu, systematický název je 1,6-dideoxy-1,6-dichlor-β-D-fruktofuranosyl-4...
Celý článekAspartam byl náhodně objeven v roce 1965 při hledání léku na žaludeční vředy. Po chemické stránce se jedná o methylester dipeptidu...
Celý článekOBSAH ČLÁNKU Jak se posuzuje potenciální toxicita aspartamu? Jaké je složení aspartamu? Jak se aspartam přeměňuje? Jak se projevují všechny...
Celý článekLístky stévie (Stévie rebaudiana Bertoni, známá také jako stévie sladká, stévie cukrová, sladká tráva nebo jako medové listy) obsahují přirozeně se...
Celý článekKakao je prášek vyrobený z pražených, loupaných a sušených kakaových bobů, což jsou fermentovaná semena kakaovníku. Pochází zřejmě z Jižní Ameriky....
Celý článekTermín krevní cukr vyjadřuje množství glukózy v krvi. Glukóza je látka, která se nachází například v cukru a je nezbytně nutná pro fungování...
Celý článek