Rádi bychom se Vám připomínali reklamou na jiných webech, abyste na nás nezapomněli. Souhlasíte? Další informace
Ne SouhlasímUniverzální použití pro kuchyňskou úpravu má stolní sladidlo DiaChrom sypký se sukralózou (červený). DiaChrom sypký (modrý) je sice chuťově vyváženější a lahodnější, nehodí se však na tepelnou úpravu těsta obsahujícího prášek do pečiva.
Vlastnosti sypké formy sladidla DiaChrom (červeného i modrého):
Použití:
Sladidlo lze použít ke slazení salátů, ovoce, krémů, pudinků, buchet, koláčů, cukroví dortů a rolád. Osladíte si čaj, kávu a ostatní teplé nebo studené nápoje. Lze ho použít i k běžnému zavařování, přípravě marmelád i sirupů.
Stabilita sladivosti:
Je stabilní i při vyšších teplotách, neztrácí sladivost v kombinaci s kypřidly (prášek do pečiva, soda...).
Chuťový profil:
DiaChrom se sukralózou má čistou sladkou chuť bez nepříjemných pachutí s pozdějším nástupem sladké chuti, která však v ústech déle přetrvává.
Použití:
Sladidlo lze použít ke slazení salátů, ovoce, krémů, pudinků, kynutých buchet a koláčů, cukroví, dortů
a rolád, kde se nepoužívají kypřidla (prášek do pečiva, soda...). Osladíte si čaj, kávu a ostatní teplé nebo studené nápoje. Lze ho použít i k běžnému zavařování, přípravě marmelád i sirupů.
Stabilita sladivosti:
Ztrácí sladivost v kombinaci s kypřidly (prášek do pečiva, soda...).
Chuťový profil:
DiaChrom s aspartamem je chuťově nejvíce podobný cukru. Jeho sladká chuť je čistá, lahodná
a vyvážená bez nepříjemných pachutí a je tak plnohonotnou náhradou cukru.
Poradíme vám, jak lze zavařovat i bez cukru. Nahraďte cukr sypkým nebo tabletovým sladidlem DiaChrom! Každý druh ovoce nebo zeleniny má své...
Celý článek