header

Projekt Hubnutí s Kerbetem

Projekt Hubnutí s Kerbetem Vám ukáže cestu, jak upravit svoji váhu a zlepšit si kondici. Nemusíte hladovět, trápit tělo ve fitcentru, stresovat se a žít v obavě, že se po pár shozených kilech dostaví jo-jo efekt. Základem úspěchu je individuálně sestavený jídelníček zohledňující působení inzulínu a pravidelná strava s minimálně pěti jídly denně. Toto všechno Vám nabízí jeden z nejlépe propracovaných programů pro optimalizaci váhy, který můžete využívat zcela ZDARMA.

Projekt je určen všem, kteří z jakýchkoliv důvodů chtějí změnit způsob stravování a upravit svoji váhu. Protože velká část populace trpí nadváhou, jsou stránky zaměřeny na úpravu váhy podle zásad moderní dietologie. Projekt neslibuje žádné zázraky, nestanovuje žádné nereálné cíle. Nabízí jen medicínsky prověřené a spolehlivé postupy pro cílenou a trvalou úpravu vlastní váhy. Nadváha navíc prokazatelně zkracuje život a především komplikuje úspěšnou léčbu mnoha závažných chorob.

Co projekt Hubnutí s Kerbetem nabízí?

Zdarma informace o zásadách správného hubnutí, výživová doporučení přesně šitá na míru, nutričně vyvážené a chutné jídelníčky, bohatou databázi receptů na vhodná jídla, recepty vhodné pro diabetiky a kalkulačku s pestrou nabídkou potravin.

Jako placenou službu lze využít přístrojového vybavení pracoviště pro diagnostiku a měření energetického metabolismu, včetně provádění zátěžových testů.

V čem je projekt Hubnutí s Kerbetem jiný?

Na rozdíl od běžně zavedené praxe odvozující energetický výdej z matematicky vypočítané hodnoty bazálního metabolismu vychází projekt Hubnutí s Kerbetem z hodnoty klidového metabolismu stanovené měřením. Také pracuje s hodnotami obsahu živin v potravinách stanovených vlastními analýzami. Dále zohledňuje působení inzulínu v těle, který řídí metabolické procesy způsobující ukládání tuků. Výživová doporučení jsou navržena tak, aby inzulín nevytvářel nadbytečný tuk. Toho lze dosáhnout přiměřenou pohybovou aktivitou, úpravou jídelníčku a obohacením stravy o glukózotoleranční faktor (GTF), který žádoucím způsobem ovlivňuje aktivitu inzulínu.

Úspěšné hubnutí je založeno na znalostech o výživě a fungování Vašeho těla. Při redukci váhy je důležité, aby přijatá energie byla nižší než vydaná. Každý člověk je však jiný a proto vyžaduje individuální přístup. Stačí kliknout na tlačítko PŘIHLÁŠENÍ a založit si osobní kartu, která je klíčem k individuálním výživovým doporučením a k sestavení jídelníčků šitých na míru právě pro Vás. Zde také naleznete recepty na vhodná jídla a kalkulačku pro výpočet energetických hodnot jídel.

Co lze na stránkách nalézt?

Webové stránky projektu Hubnutí s Kerbetem jsou postaveny na jídelníčcích, u nichž se klade velký důraz na vyvážený příjem základních živin, především pak na dodržení příjmu jednoduchých cukrů, který by neměl přesáhnout maximální přípustnou hodnotu 10 % z celkově přijímané energie. Proto jsou jídelníčky sestaveny z optimalizovaných jídel. Nabízí také varianty, kdy je nějaké hlavní jídlo nahrazeno nízkoenergetickou náhradou stravy. Výběr varianty jídelníčků je jen na Vás.

Ukázka jídelníčku

Program je schopen sestavit optimální jídelníček i pro diabetiky. Výběr vyhovujících jídel a sestavení správného jídelníčku nemusí být totiž pro diabetika jednoduchým řešením. Tady mu mohou být stránky dobrým rádcem a pomocníkem. Na stránkách je také mnoho receptů určených právě pro diabetiky. Navíc jsou stránky zpracovány tak, aby se diabetik snadno ve výběru jídel orientoval. Kliknutím na název jídla stránky nabídnou recept na jeho přípravu. Velkou předností těchto receptů je, že jsou jídla určená pro diabetiky označená nepřehlédnutelnou pečetí Vhodné pro diabetiky. Lze zde nalézt i údaj o výměnných jednotkách a obsahu jednoduchých cukrů.

Ukázka receptu

Sladidlo DiaChrom bylo zařazeno do projektu jako vhodná náhrada cukru

Z důvodů omezení množství přijímaného cukru bylo do projektu zařazeno i sladidlo DiaChrom. Toto sladidlo je doporučeno především proto, že je nízkokalorické a obsahuje vedle sladící složky navíc i GTF faktor - speciální komplex s navázaným trojmocným chrómem, který v souladu s biochemickými poznatky zvyšuje citlivost tkání k inzulínu a tím působí zprostředkovaně na ovlivňování glykémie. Opodstatněnost používání sladidla DiaChrom potvrdil i podrobný zahraniční výzkum prováděný v letech 2015 až 2016 s cílem srovnání účinků pikolinátu chrómu a chrómu vázaného jako GTF faktor na průběh glykémie. Na základě získaných výsledků je v projektu jednoznačně preferována varianta GTF faktoru, tedy použití sladidla DiaChrom.

Aby bylo dosaženo maximálního a dlouhodobého efektu hubnutí, je důležité se řídit výživovým doporučením, které získáte po přihlášení, a taky zařadit pohybovou aktivitu úměrnou věku, pohlaví a fyzické kondici.

Pro vstup na stránky projektu Hubnutí s Kerbetem klikněte zde.