Rádi bychom se Vám připomínali reklamou na jiných webech, abyste na nás nezapomněli. Souhlasíte? Další informace
Ne SouhlasímEnergetická hodnota | 334 kJ |
Bílkoviny | 0 g |
Sacharidy | 17 g |
Cukry | 2 g |
Tuky | 0 g |
Vláknina | 2 g |
Výměnné jednotky | 1,7 |
Výživové doporučení vhodné pro diabetiky se vztahuje k hodnotě výměnných jednotek ve 100 g porci.
Mezi pečeným a vařeným pyré je velký rozdíl – pečené obsahuje méně vody, takže je hustší, voňavější a také je chuťově výraznější, protože obsažený cukr do jisté míry karamelizuje.
Dýňové pyré používáme do těsta na lívance, různých moučníků, náplní, na polévky, omáčky, do nápojů, ... Podle chuti můžeme dosladit tabletovým nebo sypkým sladidlem DiaChrom.