Rádi bychom se Vám připomínali reklamou na jiných webech, abyste na nás nezapomněli. Souhlasíte? Další informace

Ne Souhlasím
Sladidlo DiaChrom
CZ ▼
Víc než jen sladidlo...     Žádejte v lékárnách

Borůvkový koláč

Borůvkový koláč
Výživové údaje ve 100 g:
Energetická hodnota 995 kJ
Bílkoviny 8 g
Sacharidy 33 g
Cukry 2 g
Tuky 8 g
Vláknina 2 g

Výměnné jednotky 3,3

Pro diabetiky vhodné při dodržení požadované hodnoty výměnných jednotek.

Suroviny

Těsto

  • 300 g hladké mouky
  • 300 ml mandlového mléka
  • 250 g borůvek 
  • 35 g sypkého sladidla DiaChrom se sukralózou
  • 60 g kokosového oleje 
  • 50 g vanilkového proteinu  
  • 1 kypřicí prášek do pečiva

Drobenka

  • 60 g mouky
  • 25 g DiaChromu 
  • 25 g studeného másla

 

Postup
  1. Smícháme všechny suroviny včetně mléka a rozehřátého kokosového oleje, 2/3 borůvek a nalijeme do formy.
  2. Drobenku vytvoříme, že smícháme DiaChrom a mouku, přidáme máslo a prsty žmouláme.
  3. Na těsto přidáme zbylé borůvky, posypeme drobenkou a dáme péct na 180°C na cca 30 minut. Špejlí ověříme, jestli je těsto hotové. Necháme vychladnout a můžeme podávat.

 


Přidejte si náš Seznam boxík a žádný recept už Vám neuteče!
Přidat na Seznam.cz