Rádi bychom se Vám připomínali reklamou na jiných webech, abyste na nás nezapomněli. Souhlasíte? Další informace

Ne Souhlasím
Sladidlo DiaChrom
CZ ▼
Víc než jen sladidlo...     Žádejte v lékárnách

Borůvkový crumble s vanilkovým pudingem

Borůvkový crumble s vanilkovým pudingem Vhodné pro diabetiky
Výživové údaje ve 100 g:
Energetická hodnota 893 kJ
Bílkoviny 5 g
Sacharidy 25 g
Cukry 2 g
Tuky 11 g
Vláknina 3 g

Výměnné jednotky 2,5

Vhodné pro diabetiky při dodržení požadované hodnoty výměnných jednotek.

Suroviny

Korpus:

  • 180 g ovesné mouky 
  • 100 g ovesných vloček
  • 100 ml rozehřáteho kokosového oleje 
  • 30 g DiaChromu sypkého 
  • 25 g vanilkového proteinu 
  • Lžička vanilkové esence
  • Špetka soli 

Puding:

  • 500 ml mandlového mléka 
  • 1 balení vanilkového pudingu
  • 10 g DiaChromu sypkého 

Borůvkový džem: 

  • 250 g borůvek 
  • 15 g DiaChromu sypkého 
  • 25 g chia semínek 
  • Citronová šťáva 
Postup
  1. Smícháme všechny ingredience na korpus, odebereme cca 1/3 a zbytek pečlivě přitlačíme na dno pekáčku s pečícím papírem.
  2. Puding uvaříme podle návodu na obalu a nalijeme na korpus.
  3. Borůvky zahřejeme s DiaChromem, chia semínky a citronovou šťávou, dokud nám nevznikne džem. Hotový džem nalijeme na puding a posypeme nadrobeným zbytkem korpusu.
  4. Pečeme na 180°C cca 20 - 25 minut. Poté dáme vychladit. Skladujeme v lednici.

 

 

E = 893 kJ, B = 5 g, S = 25 g, C = 2 g, T = 11 g, Vl = 3 g


Přidejte si náš Seznam boxík a žádný recept už Vám neuteče!
Přidat na Seznam.cz