Rádi bychom se Vám připomínali reklamou na jiných webech, abyste na nás nezapomněli. Souhlasíte? Další informace

Ne Souhlasím
Sladidlo DiaChrom
CZ ▼
Víc než jen sladidlo...     Žádejte v lékárnách

Jahodový džem

Jahodový džem
Výživové údaje ve 100 g:
Energetická hodnota 453 kJ
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 26 g
Cukry 5 g
Tuky 0 g
Vláknina 2 g

Výměnné jednotky 2,6
Suroviny
  • 500 g jahod
  • 120 g sypkého sladidla DiaChrom
  • 10 g Gelfixu klasik
Postup
  1. Jahody omyjeme a očistíme.
  2. Rozmačkané jahody dáme do kastrůlku, přidáme balíček Gelfixu klasik s 1 polévkovou lžící sladidla DiaChrom a za stálého míchání přivedeme k varu.
  3. Přisypeme zbytek sladidla DiaChrom, stále mícháme, povaříme asi 1 minutu a odstavíme.
  4. Ještě horké plníme do čistých, sterilních a suchých sklenic, ihned uzavřeme víčkem, opatrně obrátíme dnem vzhůru a položíme na prostřenou utěrku.
  5. Po vychladnutí sklenice obrátíme a otřeme.
  6. Uchováváme na chladném a temném místě.

 


Přidejte si náš Seznam boxík a žádný recept už Vám neuteče!
Přidat na Seznam.cz