Rádi bychom se Vám připomínali reklamou na jiných webech, abyste na nás nezapomněli. Souhlasíte? Další informace

Ne Souhlasím
Sladidlo DiaChrom
CZ ▼
Víc než jen sladidlo...     Žádejte v lékárnách

Třešňová bublanina

Třešňová bublanina
Výživové údaje ve 100 g:
Energetická hodnota 1079 kJ
Bílkoviny 5 g
Sacharidy 25 g
Cukry 4 g
Tuky 15 g
Vláknina 1 g

Výměnné jednotky 2,5
Suroviny
  • 250 g polohrubé mouky
  • 200 ml polotučného mléka
  • 150 ml slunečnicového oleje
  • 4 vejce
  • 50 g sypkého sladidla DiaChrom se sukralózou
  • 1 kypřicí prášek do pečiva
  • 300 g vypeckovaných třešní
Postup

Vejce ušleháme se sladidlem DiaChrom. Přidáme olej, mléko, mouku s práškem do pečiva a znovu šleháme, dokud nám nevznikne hladké těsto. Těsto na bublaninu vylijeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech. Nahoru přidáme ovoce (vypeckované třešně). Jemnou třešňovou bublaninu pečeme zhruba na 180 °C 25-30 minut (podle typu trouby). Po upečení stačí jemnou třešňovou bublaninu nakrájet a podávat.


Přidejte si náš Seznam boxík a žádný recept už Vám neuteče!
Přidat na Seznam.cz