Rádi bychom se Vám připomínali reklamou na jiných webech, abyste na nás nezapomněli. Souhlasíte? Další informace

Ne Souhlasím
Sladidlo DiaChrom
CZ ▼
Víc než jen sladidlo...     Žádejte v lékárnách

Jablečná buchta

Jablečná buchta
Výživové údaje ve 100 g:
Energetická hodnota 1177 kJ
Bílkoviny 5 g
Sacharidy 29 g
Cukry 3 g
Tuky 16 g
Vláknina 2 g

Výměnné jednotky 2,9
Suroviny
  • 250 g polohrubé mouky
  • 4 vejce
  • 60 g sypkého sladidla DiaChrom se sukralózou
  • 100 ml slunečnicového oleje
  • 50 g rozpuštěného másla
  • 350 g jablek na malé kostičky
  • 1 lžička jedlé sody
  • 2 lžičky skořice

 

Postup

Vejce ušleháme se sladidlem DiaChrom. Přidáme rozpuštěné máslo, olej, polohrubou mouku se sodou a skořicí. Jablka oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Těsto smícháme s jablky. Na vymazaný a vysypaný plech dáme připravné těsto. Pečeme na 170 °C přibližně 25 minut.


Přidejte si náš Seznam boxík a žádný recept už Vám neuteče!
Přidat na Seznam.cz