Rádi bychom se Vám připomínali reklamou na jiných webech, abyste na nás nezapomněli. Souhlasíte? Další informace

Ne Souhlasím
Sladidlo DiaChrom
CZ ▼
Víc než jen sladidlo...     Žádejte v lékárnách

Svařák

Svařák
Výživové údaje ve 100 g:
Energetická hodnota 287 kJ
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 3 g
Cukry 0 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g

Výměnné jednotky 0,3
Suroviny
  • 700 ml suchého červeného vína
  • 30 g sypkého sladidla DiaChrom (modrého)
  • 200 ml vody 
  • 1 kousek skořice v celku
  • 1 badyán
  • 4 ks hřebíčků
  • kůra z jednoho pomeranče
Postup
  1. Koření a kůru z pomeranče (bez bílých částí) zalejeme v hrnci vodou. Pozvolna přivedeme k varu a necháme 5-10 minut probublávat, občas promícháme.
  2. Odstavíme a necháme vychladnout. Rozvar přecedíme.
  3. K rozvaru přilejeme víno a přidáme sladidlo DiaChrom. Promícháme a pomalu zahříváme, až bude víno horké, ale nebude vřít. Jakmile se objeví malé bublinky, hrnec odstavíme. Můžeme podávat.

Koupit na Dr. Zdravíčko 🛒   Hledat na Heuréce!