Rádi bychom se Vám připomínali reklamou na jiných webech, abyste na nás nezapomněli. Souhlasíte? Další informace

Ne Souhlasím
Sladidlo DiaChrom
CZ ▼
Víc než jen sladidlo...     Žádejte v lékárnách

Papriky na kyselo

Papriky na kyselo Vhodné pro diabetiky
Výživové údaje ve 100 g:
Energetická hodnota 144 kJ
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 3 g
Cukry 2 g
Tuky 2 g
Vláknina 1 g

Výměnné jednotky 0,3

Výživové doporučení vhodné pro diabetiky se vztahuje k hodnotě výměnných jednotek ve 100 g porci.

Přidejte si náš Seznam boxík a žádný recept už Vám neuteče!
Přidat na Seznam.cz
Suroviny
  • 2 kg paprik
  • 2 l vody
  • 125 ml octa
  • 100 ml slunečnicového oleje
  • 28 tablet DiaChromu
  • 1 menší cibule
  • špetka pepře
  • 1 lžička deka
  • 1 lžička soli
  • 2 bobkové listy
  • 4 ks nového koření
  • hořčičné semínko
Postup

Papriky opláchněte, osušte, zbavte stopek a jádřinců a nakrájejte na čtvrtky. Ty narovnejte do sklenic, máte-li různobarevné, můžete střídat barevné vrstvy. Na nálev smíchejte všechny ingredience a dejte vařit kromě cibule, kterou oloupejte, nakrájejte na kolečka a přidejte ke konci. Nálev ještě chvíli povařte, sceďte a pak jim zalijte paprikové proužky ve sklenicích. Zavíčkujte a sterilujte asi 20 minut při teplotě 85 °C.


zajímavý článek

Baner pro kategorii Recepty - červen