DiaChrom
Víc než jen sladidlo...
CZ ▼

Kokosky


Kokosky
Suroviny

170 g nastrouhaného kokosu
70 g DiaChromu
2 lžičky citrónové šťávy
3 bílky

Postup

Z bílků ušleháme tuhý sníh a postupně přidáváme DiaChrom a citrónovou šťávu a nakonec opatrně vmícháme kokos. Sáčkem děláme na plech pusinky, můžeme zdobit lískovým oříškem nebo mandlí. Místo pusinek můžeme tvořit kuličky a obalit v kokosu, nasekaných oříšcích nebo mandlích. Pečeme v mírně vyhřáté troubě. Po vychladnutí namáčíme spodní část kokosky v čokoládě a necháme ztuhnout na fólii.

Výživové hodnoty ve 100 g:
Energie: 1917 kJ,
Bílkoviny: 7 g,
Sacharidy: 35 g,
Cukry: 4 g,
Tuky: 35 g,
Vláknina: 11 g