Sladidlo DiaChrom
Víc než jen sladidlo...
CZ ▼

Bramborový salát


Bramborový salát Vhodné pro diabetiky
Suroviny

700 g vařených brambor
200 g majonézy
2 vařené mrkve
2 cibule
2 sterilované okurky
1/2 kávové lžičky DiaChromu sypkého (červený nebo modrý)
pepř
sůl
ocet

Postup

Uvařenou zeleninu, okurky a cibuli nakrájíme na menší kostky, přidáme sůl, pepř, DiaChrom, ocet a majonézu. Všechny suroviny promícháme a necháme v chladu uležet.

Výživové doporučení (vhodné pro diabetiky) se vztahuje k hodnotě výměnných jednotek odpovídajících porci o hmotnosti 100 g.

Ve 100 g:
Energie: 770 kJ,
Bílkoviny: 2 g,
Sacharidy: 12 g,
Cukry: 2 g,
Tuky: 14 g,
Vláknina: 1 g,
Výměnné jednotky: 1,2

DiaChrom - který kdy použít