DiaChrom
Víc než jen sladidlo...
CZ ▼

Francouzský salát


Francouzský salát
Suroviny

200 g vařených brambor
200 g vařené mrkve
100 g vařeného celeru
100 g sterilovaného hrášku
100 g sterilovaných okurek
100 g jablek, 150 g majonézy
1/2 kávové lžičky DiaChromu
šťáva z 1/2 citrónu, ocet, sůl, pepř, worchester

Postup

Uvařenou zeleninu, okurky a jablka nakrájíme na menší kostky přidáme hrášek, majonézu a vše důkladně promícháme. Přidáme citrónovou šťávu, ocet, DiaChrom, sůl, pepř a worchester.  Znovu promícháme a dáme vychladit.

Výživové hodnoty ve 100 g:
Energie: 705 kJ,
Bílkoviny: 2 g,
Sacharidy: 10 g,
Cukry: 3 g,
Tuky: 13 g,
Vláknina: 2 g