DiaChrom
Víc než jen sladidlo...
CZ ▼

Salát z červeného zelí


Salát z červeného zelí
Suroviny

350 g červeného zelí
150 g vinných hroznů
1 jablko, sůl
1 PL oleje, 1 PL octa
5 tablet DiaChromu

Postup

Červené zelí nakrájíme na jemné nudličky, spaříme vařící vodou a necháme okapat a vychladnout. Vinné hrozny rozpůlíme, oloupané jablko nastrouháme a smícháme s připraveným zelím. V octu rozpustíme tablety DiaChromu, přidáme olej a trochu soli. Vše opatrně smícháme a dáme vychladit. Podáváme k pečeným masům nebo samotné pro osvěžení.

Výživové hodnoty ve 100 g:
Energie: 220 kJ,
Bílkoviny: 1 g,
Sacharidy: 10 g,
Cukry: 8 g,
Tuky: 1 g,
Vláknina: 3 g