Rádi bychom se Vám připomínali reklamou na jiných webech, abyste na nás nezapomněli. Souhlasíte? Další informace
Ne SouhlasímEnergetická hodnota | 220 kJ |
Bílkoviny | 1 g |
Sacharidy | 10 g |
Cukry | 8 g |
Tuky | 1 g |
Vláknina | 3 g |
Výměnné jednotky | 1 |
Nálev:
Poznámka: PL = polévková lžíce
Červené zelí nakrájíme na jemné nudličky, spaříme vařící vodou a necháme okapat a vychladnout. Vinné hrozny rozpůlíme, oloupané jablko nastrouháme a smícháme s připraveným zelím. Přidáme nálev, vše opatrně smícháme a dáme vychladit. Podáváme k pečeným masům nebo samotné pro osvěžení.
Nálev: v octu rozpustíme tablety sladidla DiaChrom, přidáme olej a trochu soli.
Výživové doporučení (vhodné pro diabetiky) se vztahuje k hodnotě výměnných jednotek odpovídajících porci o hmotnosti 100 g.