Rádi bychom se Vám připomínali reklamou na jiných webech, abyste na nás nezapomněli. Souhlasíte? Další informace

Ne Souhlasím
Sladidlo DiaChrom
CZ ▼
Víc než jen sladidlo...     Žádejte v lékárnách

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč
Výživové údaje ve 100 g:
Energetická hodnota 950 kJ
Bílkoviny 4 g
Sacharidy 25 g
Cukry 1 g
Tuky 13 g
Vláknina 2 g

Výměnné jednotky 2,5

Pro diabetiky vhodné při dodržení požadované hodnoty výměnných jednotek.

Suroviny
  • 500 g rebarbory
  • 150 g polohrubé mouky
  • 120 g másla
  • 75 g solamylu
  • 35 g sypkého sladidla DiaChrom se sukralózou
  • 4 vejce
  • ½ prášku do pečiva
  • skořice
  • tuk na vymazání formy
  • 25 g sypkého sladidla DiaChrom se sukralózou na posypání rebarbory

Drobenka:

  • 50 g polohrubé mouky
  • 40 g másla
  • 15 g spykého sladidla DiaChrom
Postup

Máslo našleháme, postupně přidáváme sladidlo DiaChrom a vejce. Poté přimícháme mouku s práškem do pečiva, solamylem a skořicí. Těsto dáme do vymazané a vysypané formy, poklademe kousky oloupané rebarbory, posypeme sladidlem DiaChrom a drobenkou. Pečeme při teplotě 150 - 170 °C.

 


Koupit na Dr. Zdravíčko 🛒   Hledat na Heuréce!