Sladidlo DiaChrom
Víc než jen sladidlo...
CZ ▼

Rebarborový koláč


Rebarborový koláč
Suroviny

500 g rebarbory
150 g polohrubé mouky
120 g másla
75 g solamylu
35 g DiaChromu sypkého se sukralózou
4 vejce
½ prášku do pečiva
skořice
tuk na vymazání formy
25 g DiaChromu sypkého se sukralózou na posypání rebarbory

Drobénka:
50 g polohrubé mouky
40 g másla
15 g DiaChromu sypkého

 

Postup

Máslo našleháme, postupně přidáváme DiaChrom a vejce. Poté přimícháme mouku s práškem do pečiva, solamylem a skořicí. Těsto dáme do vymazané a vysypané formy, poklademe kousky oloupané rebarbory, posypeme DiaChromem a drobenkou. Pečeme při teplotě 150 - 170 °C.

 

Ve 100 g:
Energie: 950 kJ,
Bílkoviny: 4 g,
Sacharidy: 25 g,
Cukry: 1 g,
Tuky: 13 g,
Vláknina: 2 g,
Výměnné jednotky: 2,5

Pro diabetiky vhodné při dodržení požadované hodnoty výměnných jednotek.


DiaChrom - který kdy použít