Sladidlo DiaChrom
Víc než jen sladidlo...
CZ ▼


Ředkvičkový salát

Ředkvičkový salát Vhodné pro diabetiky
Výživové údaje ve 100 g:
Energetická hodnota 352 kJ
Bílkoviny 2 g
Sacharidy 8 g
Cukry 4 g
Tuky 5 g
Vláknina 2 g

Výměnné jednotky 0,8
Suroviny

200 g ředkviček
50 g zakysané smetany
10 g  sušených brusinek
10 g vlašských ořechů

Na dochucení:
sůl
kopr
pažitku
citrónovou šťávu
DiaChrom sypký (červený nebo modrý)

Postup

Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. V misce je smícháme s posekanými ořechy, brusinkami, koprem a zakysanou smetanou. Dochutíme solí, DiaChromem a citrónovou šťávou.

Výživové doporučení (vhodné pro diabetiky) se vztahuje k hodnotě výměnných jednotek odpovídajících porci o hmotnosti 100 g.


DiaChrom - který kdy použít